Un accident a la C-55, a Monistrol de Montserrat, ha obligat a tallar la carretera durant més de dues hores, aquest dijous al migdia. S'ha impedit el pas a la via en ambdós sentits al punt quilomètric número 13 i, en conseqüència, hi ha llargues cues en els dos sentits de la marxa.

En direcció Manresa, al voltant de les 4 de la tarda la retenció de vehicles arribava fins pràcticament el barri dels Comtals de Manresa. Per tant, la cua era de prop de 10 quilòmetres), motiu pel qual s'ha aixecat les barreres de la C-16 fins a dos quarts de cinc de la tarda per desviar el trànsit, que és quan segons fonts del Servei Català de Trànsit (SCT) s'ha noramlitzat la situació.

Segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat, un camió ha xocat amb una grua d'assistència i això ha provocat el trencament del dipòsit del camió, que ha perdut uns 500 litres de gasoil. Els bombers, que han rebut l'avís a les 13:45h hi han enviat tres dotacions que estan treballant per netejar la taca. Tot i això no hi ha hagut ferits.