Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment aquest diumenge 15 de març a un home de 45 anys de nacionalitat polonesa que va donar un resultat a la prova d'alcoholèmia més de set vegades superior al permès després d'accidentar-se en una pista forestal de Puig-reig .

Els fets van passar al voltant de les dues del migdia de diumenge quan els agents de trànsit van rebre l'avís que un turisme que circulava per una pista forestal al terme municipal de Puig-reig, s'havia accidentat. Un cop els mossos van arribar al lloc dels fets van veure que un turisme havia xocat contra una ermita i també van observar que el seu conductor no tenia ferides però tenia símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques.

En fer-li la prova d'alcoholèmia va donar un resultat d'1,84 mg/l en aire expirat, més de 7 vegades superior al permès, que en aquest cas era de 0,25 mg/l en aire expirat. Per aquest motiu els agents van obrir diligències penals a l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. El denunciat, que tenia antecedents, va quedar citat i passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga.