Un veí de Manresa de 18 anys acumula ja 16 denúncies i dues detencions des de l’inici del confinament. La segona detenció la va fer la Policia Local de Manresa aquest dimarts a la tarda.

Segons ha explica el cos policial, a quarts de set de la tarda, una patrulla va detectar tres joves asseguts al terra al carrer Pompeu Fabra. Quan es van dirigir a ells, dos dels joves van assegurar que aprofitaven una xarxa wi-fi d’una botiga per connectar-se a Internet però que ja marxaven cap a casa. En canvi, un tercer jove va manifestar que el confinament i les denúncies li eren igual i que no pensava anar a casa.

Un cop els agents van consultar les dades del jove van constatar que des de l’inici del confinament el noi acumulava 16 denúncies, de les quals 10 administratives i 6 penals, a més d’una detenció pel mateix motiu: no obeir ni el confinament ni als agents de manera reiterada, motiu pel qual van procedir a la seva detenció. El jove està imputat per un presumpte delicte continuat de desobediència.