Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 52 anys, com a presumpte autor de la mort d'una dona, Teresa Garrido, de 63 anys, al Pont de Vilomara. Els fets van passar aquest dijous cap a les 10 de la nit al carrer Coloms de la urbanització River Park i van ser uns veïns els qui van alertar de la possibilitat que a la casa s'hi hagués comès un crim.

Segons ha explicat Enric Campàs, alcalde del Pont de Vilomara, tant la víctima com el detingut no feien gaire vida social al poble encara que si que s'hi deixaven veure i molts veïns els coneixien de vista. El batlle també ha concretat que actualment, cap dels dos estava empadronat al muncipi.

Segons han explicat uns veïns, feia algunes setmanes que la víctima i el detingut se'ls veia junts a la casa on aquest dijous van trobar la víctima, i l'home. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van constatar que hi havia un baró que presentava algunes ferides i una dona de qui el SEM en va constatar la mort poc després, malgrat els intents dels agents i dels sanitaris per fer-li reanimació cardiopulmonar. El presumpte autor del crim està ingressat en un hospital sota custòdia policial a l'espera de passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia.

Ara per ara, la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra, que ha assumit la investigació del cas, descarta que es tracti d'un crim de violència en l'àmbit de llar ja que no hi hauria una relació sentimental entre ells.

L'Ajuntament decreta tres dies de dol

L'alcalde del Pont de Vilomara s'ha mostrat sorprès pels fets i consternat davant la gravetat de la situació. Des de l'ajuntament del Pont de Vilomara s'ha decretat tres dies de dol i el batlle explica que, per l'actual situació de confinament, no es podrà fer un minut de silenci.