La Policia Local de Manresa va detenir aquest dimecres al vespre un veí de la ciutat de 18 anys, a qui se l'imputa un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat i una falta administrativa de desobediència, en no respectar el confinament establert al decret d'alarma i en no facilitar les seves dades en ser requerit, segons han explicat fonts de la Policia Local.

Els fets van ocórrer a quarts de dotze de la nit, quan una patrulla va veure tres joves asseguts en un banc del Passeig de Pere III, sense mantenir cap distància de seguretat. En acostar-s'hi i demanar-los perquè eren al carrer a aquelles hores, dos dels joves van dir que s'havien despistat d'hora i que marxaven, mentre que el tercer els va plantar cara i els va dir que no pensava marxar, que ho faria quan li vingués de gust.

Els agents van voler identifica-lo sense èxit, doncs manifestava no portar cap document, ni tampoc atenia els requeriments de facilitar les seves dades. Tot d'un plegat va voler marxar del lloc, donant un cop al pit un dels agents, alhora que iniciava la fugida. Un altre agent va perseguir-lo i atrapar-lo al cap de pocs metres i va acabar detingut.