Un conductor begut que circulava per Manresa un en moviment i els altres tres estacionats, al carrer de la Maternitat d'Elna. L'home que conduïa un dels vehicles implicats, un veí de Manresa de 53 anys, va patir ferides menys greus i va ser traslladat a l'hospital.

Els fets van tenir lloc a 3/4 de 7 de la tarda i s'hi van veure implicades dues persones i fins a cinc vehicles. Un veí de Sallent de 46 anys que conduïa un Audi A6 va perdre el control del cotxe a l'altura del número 9 del carrer de la Maternitat d'Elna i va xocar contra diverses pilones, un altre cotxe que circulava pel mateix carrer i tres vehicles més que eren estacionats en aquest punt. L'home va resultar il·lès però va provocar ferides menys greus a l'altre conductor implicat.

Els agents de la Policia Local de Manresa van practicar les proves reglamentàries d'alcoholèmia i substàncies estupefaents al sallentí, que va donar positiu en alcohol: 0,75 mg/l en aire espirat a la primera prova i 0,73 mg/l a la segona. Per aquest motiu, es van instruir diligències policials contra ell com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit.