Un motorista, Joan Sala Camprubí, va morir ahir a la tarda en xocar amb un turisme L'accident va tenir lloc quan passaven poc més de cinc minuts de dos quarts de set de la tarda, a la carretera de Navarcles, a l'alçada de l'antic camp de futbol de Santpedor.

Segons fonts consultades per aquest diari, el motorista circulava per la carretera de Navarcles en sentit cap a fora del municipi, mentre que el turisme implicat en el xoc s'incorporava a la carretera des del camí del costat de l'antic camp de futbol.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius de la Policia Local, que es van fer càrrec de l'atestat, així com també dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Fill i veí de Santpedor, Joan Sala, de 58 anys d'edat, era molt conegut al municipi, especialment per la seva implicació al Centre Excursionista 2x2. De fet, Sala va ser un dels tres fundadors del Grup Excursionista de Santpedor, el GES, que va ser l'embrió de l'entitat que després va donar lloc a l'actual Centre Excursionista 2x2 de Santpedor. El santpedorenc també era secretari del Centre Excursionista Montserrat de Manresa.

Sala estava casat i era pare de tres fills.