Els Mossos d'Esquadra han detingut un funcionari de la presó de Lledoners acusat d'intentar introduir droga a aquesta presó. L'home ha quedat en llibertat amb càrrecs per ordre judicial i ha estat expedientat per la Generalitat, que l'ha apartat cautelarment de les seves funcions.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, el funcionari de presons va ser detingut dilluns passat pels Mossos d'Esquadra, després d'una investigació dels serveis penitenciaris de la Generalitat, davant les sospites que traficava amb droga durant l'exercici de les seves funcions a la presó.

En el marc de la investigació es va sotmetre a un seguiment el funcionari, que finalment va ser detingut dilluns passat quan s'incorporava al torn de matí. Els Mossos van registrar el seu vehicle i van localitzar una placa d'haixix de 120 grams, que suposadament portava preparada per introduir-la al centre i passar-la a interns, que després la revendrien a d'altres presos. El jutjat número 3 de Manresa ha acordat la seva llibertat amb càrrecs, segons les fonts.