Agents de la Policia Local de Manresa van detenir dijous a la tarda dos joves de 19 anys veïns de Manresa, amb nombrosos antecedents per robatoris violents, investigats per un robatori amb violència al centre de Manresa.

Els fets van tenir lloc als voltants de les vuit, quan una patrulla sense uniforme de la Policia Local de Manresa va veure com els dos joves -els quals coneixien per haver-los detingut diverses vegades- corrien pel carrer Alcalde Armengol. Tot seguit van veure una dona d'edat avançada que els va dir que li acabaven d'arrencar una cadena d'or que duia al coll.

Els agents van iniciar la persecució a peu pels carrers del voltant, avisant la sala del 092 per tal que comuniqués a la resta de patrulles i a la sala de Mossos que s'iniciava la persecució, cosa que va donar resultat, doncs els joves van poder ser aturats per una patrulla sense uniforme de Mossos d'Esquadra i, posteriorment detenir-los de forma conjunta amb la patrulla local.

Els dos joves, a qui se'ls va imputar un delicte de robatori amb violència, acumulen nou detencions per fets similars en els darrers mesos.