Carles C, un jove de 20 anys i veí de Sant Salvador de Guardiola, ha resultat ferit de gravetat en un accident de trànsit mentre circulava amb la seva moto aquest dissabte al matí prop de la presa de la Llosa del Cavall, al terme municipal de Lladurs. Segons fonts facilitades pel SEM, ha hagut de ser traslladat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, en estat crític. Segons ha pogut saber aquest diari, el jove hauria estat atès a l’Unitat de Cures Intensives en estat greu, i aquest vespre es continuava a l’espera de veure quina era la seva evolució.

L’accident ha tingut lloc poc abans de les 12 del migdia al quilòmetre 5 la carretera C-462. Ha estat un xoc en què s’han vist implicats un turisme i dues motos, que han topat per causes que encara es desconeixen, i en el qual han resultat ferides quatre persones, entre elles el jove guardiolenc que ha estat evacuat fins a l’hospital Parc Taulí de Sabadell en helicòpter.

Com a resultes d’aquest mateix accident, fonts del SEM també han informat d’una persona ferida menys greu, que ha estat traslladada a l’hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, i de dos ferits lleus, que en aquest cas haurien estat atesos al Centre Sanitari de Solsona.

L’evacuació dels ferits i la retirada dels tres vehicles sinistrats de la via ha obligat a alterar el trànsit en aquesta carretera durant l’estona en què es realitzaven els treballs.