Una dona que estava sobre un mur per fugir d'un immoble, ahir al matí al carrer Aiguader de Manresa, va posar en alerta els veïns de la zona, que van trucar als Mossos d'Esquadra per avisar del que estava succeint. Segons la policia, la dona estava retinguda contra la seva voluntat a l'immoble de la seva exparella i va decidir fugir tot enfilant-se a un mur annex al pis. En saltar, la dona es va lesionar el peu i per aquest motiu els agents, que la van veure caminant coixa, la van acompanyar fins a l'Hospital Sant Joan de Deu de Manresa, on va ser atesa pel personal sanitari.

Tot i semblar que al darrere hi pot haver un cas de violència de gènere, la policia no va poder dur a terme cap actuació contra l'exparella, que també estava al lloc dels fets, perquè la dona va decidir finalment no presentar cap denúncia. Pel que sembla, la dona va anar a passar uns dies a l'immoble de l'home, segons va informar la policia.

Tot i que alguns veïns van veure darrerament com els dos discutien al carrer, ningú no ha estat testimoni de cap agressió. A part dels Mossos d'Esquadra, també es van desplaçar al lloc dels fets una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), patrulles de Policia Local de Manresa i els Bombers.