Carles C., un jove de 20 anys i veí de Sant Salvador de Guardiola, va resultar ferit de gravetat en un accident de trànsit mentre circulava amb la moto ahir al matí a prop de la presa de la Llosa del Cavall, al terme municipal de Lladurs. Segons fonts facilitades pel SEM, va haver de ser traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell en estat crític. Segons va poder saber aquest diari, el jove hauria estat atès a la Unitat de Cures Intensives en estat greu, i ahir al vespre s'estava en espera de veure quina era la seva evolució.

L'accident va tenir lloc poc abans de les 12 del migdia al quilòmetre 5 la carretera C-462. Va ser un xoc en què es van veure implicats un turisme i dues motos, que van topar per causes que encara es desconeixen, i en el qual van resultar ferides quatre persones, entre elles el jove guardiolenc, que va ser evacuat fins a l'hospital Parc Taulí de Sabadell en helicòpter.

Com a resultes d'aquest mateix accident, fonts del SEM també van informar d'una persona ferida menys greu, que va ser traslladada a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, i de dos ferits lleus, que en aquest cas haurien estat atesos al Centre Sanitari de Solsona.

L'evacuació dels ferits i la retirada dels tres vehicles sinistrats de la via va obligar a alterar el trànsit en aquesta carretera durant el temps en què es realitzaven els treballs.