El periodista bagenc Sergio López ha denunciat a les xarxes socials una agressió que va patir aquest dilluns al vespre durant la manifestació antiracista que va tenir lloc a Manresa. López estava gravant imatges per a Canal Taronja quan un individu va colpejar la càmera per evitar, segons el periodista, que s'enregistressin imatges d'un «moment de tensió».

En declaracions a Regió7, el periodista relata que els fets van tenir lloc a la Muralla del Carme. "Pujàvem pel carrer seguint la manifestació i una persona, des d'un bar, va començar a dir coses als manifestants", diu. Ell i un altre periodista de TV3 van fixar el seu objectiu en l'escena fins que un dels manifestants, que descriu com "un noi jove d'uns 30 anys", "va començar a empentar la gent i a cridar 'càmeres fora, càmeres fora' perquè no ho gravéssim; es va llançar sobre meu i em va trencar la càmera".

Uns minuts després, López va tornar a coincidir amb l'agressor. "Li vaig dir que m'havia trencar la càmera, ell va respondre que no ho havia fet i una altra persona em va dir aleshores que si no parava de gravar de cara, ensenyant els rostres, me la tornarien a trencar", afirma.

"Per sort a mi no em van fer res, però sap greu que estiguis donant veu a una manifestació i et facin això", lamenta. I afegeix: "s'estan normalitzant massa les agressions a la premsa i, per mínimes que siguin, s'han de denunciar.

El programa televisiu Objectiu Bages ha difós un vídeo en què es pot veure com un home s'apropa al periodista i aparta la càmera amb la mà. López ha explicat al seu compte de Twitter que ell no va sortir «malparat» de l'incident però sí l'equip de Canal Taronja, ja que amb el cop es va trencar l'objectiu de la càmera.