Els Mossos d'Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van denunciar penalment el dia 26 de juny un home, de 40 anys i veí de Sant Vicenç de Castellet (Bages), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.

Els fets van passar el mateix dia 26 de juny, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 46.2 de la carretera C-55, dins del terme municipal de Súria.

Cap a dos quarts d’una del migdia, els mossos van detectar una motocicleta que circulava a 201 km/h, en un tram limitat genèricament a 90 km/h. Els agents van aturar la motocicleta i, després d’identificar el conductor, li van obrir diligències penals.

Es dona la circumstància que el mateix conductor ja havia estat denunciat administrativament una estona abans pels agents, atès que havia estat detectat circulant a 125 km/h en un tram de via on la limitació era de 90 km/h.

L’home va quedar citat per tal que declarar sobre els fets, al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, els propers dies.