Detenen l'home, de 45 anys i nacionalitat espanyola, que va agredir a un menor de 14 anys al Pont Nou de Manresa per dur posada una samarreta antifeixista. Els fets van tenir lloc el passat 1 de juliol i segons fonts policials l'home hauria demanat reiteradament i de forma intimidant al menor que li donés la samarreta i posteriorment l'hauria agredit amb una bufetada a la cara per sostreure-li la peça de roba, dient-li que la pensava cremar.

Al mateix temps l'agressor hauria exhibit davant del noi un tatuatge amb una esvàstica, segons expliquen les fonts policials, el robatori i l'agressió s'haurien dut a terme exclusivament per motius d'odi i per ideologia política contrària al jove.

Avui, Mossos d'Esquadra ha pogut identificar i localitzar el presumpte autor de l'agressió que ha estat detingut a Manresa. L'individu ha estat acusat d'un delicte de robatori amb violència, lesions i un delicte contra els drets fonamentals i les llibertats públiques. El detingut passarà a disposició judicial i els fets també es posaran en coneixement del Servei Especial de Delictes d'Odi i Discriminació de la Fiscalia Provincial de Barcelona.