La Policia Local de Manresa va detenir aquest diumenge a la tarda un home de 35 anys i veí de la capital del Bages que va ser enxampat mentre intentava robar en un habitatge del barri de la Sagrada Família.

A quarts de 7, la sala del 092 de la Policia Local va rebre la trucada d'un veí que va informar que estava veient un individu que entrava en una vivenda per la finestra. Fins a l'immoble s'hi van desplaçar diverses patrulles i allà, alguns testimonis els van indicar que l'individu havia fugit, però que tenien un vídeo de l'home quan marxava, pista que va permetre als agents detenir-lo, minuts després, al carrer de Divina Pastora. Se l'investiga pel presumpte delicte de robatori amb força en interior d'habitatge.

Una altra detenció duta a terme per la Policia Local aquest cap de setmana va tenir lloc dissabte. Es tracta d'un veí de Manresa, de 23 anys i amb nombrosos antecedents, que tenia un requeriment judicial d'un jutjat penal de Barcelona per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

La detenció es va produir a quarts de 9, al Parc de la Seu, quan una patrulla va apreciar un moviment sospitós del jove quan aquest va veure els agents. En identificar-lo, el sistema informàtic va alertar del requeriment judicial i els policies van detenir-lo sense cap incident.