Els Mossos d'Esquadra han realitzat aquest dimarts al matí un escorcoll en una nau industrial de Sant Vicenç de Castellet en el marc d'una operació contra una xarxa de tràfic internacional de drogues. Segons la policia catalana, el dispositiu consisteix en un total de tretze entrades en habitatges de la província de Barcelona.

Les actuacions, que coordina la Divisió d'Investigació Criminal (DIC), han començat a quarts de sis del matí. A Sant Vicenç, els Mossos han entrat i escorcollat una nau situada al polígon Pla del Riu, d'on se n'han endut material recollit en bosses. A hores d'ara no s'ha informat de cap detenció.

Els altres municipis on té lloc el dispositiu, encara obert, són Abrera, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt, Argentona, Cabrils, Vallromanes, Granollers, Sant Fost de Campsentelles, Santa Perpètua de Mogoda i Sitges. El dispositiu dels Mossos d'Esquadra ha acabat amb un balanç de 17 detinguts i 13 entrades i escorcolls. Els detinguts distribuïen marihuana a països centreeuropeus des de plantacions de Catalunya, segons fonts policials.

L'organització subministrava la droga de dues maneres: per via postal i a través de la logística de la pròpia xarxa criminal. Els detinguts es troben en dependències policials i s'espera que passin a disposició judicial entre demà i demà passat.