La tempesta no va ser llarga, però sí intensa. Les precipitacions van provocar petites inundacions a municipis de l'entorn del Parc Natural de Montserrat ahir a la tarda i va obligar els Bombers a fer diverses sortides entre les 5 i les 6. Dues de les incidències més greus van tenir lloc al sud del Bages.

Els Bombers van informar que una part d'una casa en estat ruïnós, on no viu ningú, es va ensor-rar al carrer de la Bauma en ple temporal. A part, a Monistrol de Montserrat un llamp va provocar un petit incendi a la serra de la Portadora que va ser extingit ràpidament per la intervenció dels Bombers, que a més hi van desplaçar un helicòpter, i també per les precipitacions. Les pluges també van deixar imatges de torrents plens en els entorns de la muntanya de Montserrat, però sortosament no es va haver de lamentar danys personals.

Als municipis de l'Anoia, de l'entorn de Montserrat, els Bombers també hi van actuar. A Piera, van prohibir la circualció a les proximitats d'una riera davant una crescuda important.