La Guàrdia Civil ha decomissat 860 paquets de tabac de contraban, valorats en 3.868 euros, a la duana de la Farga de Moles, a les Valls de Valira, a la comarca de l'Alt Urgell. Els fets van tenir lloc dijous de la setmana passada a les set de la tarda, quan un vehicle, amb tres ocupants, procedent del Principat d'Andorra va entrar al recinte de la duana pel carril verd, destinat als cotxes que no tenen res a declarar. Tot i això, els agents van fer una inspecció rutinària de l'interior del vehicle, tal com fan amb d'altres que, tot i passar per aquest carril, aturen i revisen.

Els agents de la Guàrdia Civil van localitzar a l'interior del cotxe diverses maletes amagades amb paquets de tabac al seu interior. També van trobar més paquets a l'espai on hi ha la roda de recanvi.

Un dels tres ocupants del vehicle, de 60 anys i de nacionalitat francesa, va reconèixer que eren seus i, per tant, es va procedir a aixecar-li una acta per infracció en intentar passar mercaderia de contraban. Tot seguit els agents de la Guàrdia Civil de la duana van decomissar tots els paquets.