Agents de la policia local han detingut aquesta matinada dos homes, de 33 i 27 anys i amb domicili a Barcelona, amb diversos antecedents, a qui se'ls investiga per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa en vehicle. Els fets han ocorregut a quarts de quatre, quan la sala del 092 va rebre diversos requeriments del barri de La Parada, informant que havien vist dos homes que estaven intentant obrir un cotxe. Els testimonis van proporcionar una descripció molt detallada de l'aspecte i la vestimenta dels dos joves.

D'immediat diverses patrulles van desplaçar-se al lloc i van trobar un altre testimoni, que va explicar als agents que tornava de treballar i que havia vist un dels joves en actitud vigilant mentre l'altre enfocava un lot a l'interior del vehicle i intentava obrir-lo amb un objecte lluent i metàl·lic.

El testimoni va cridar-los l'atenció i els homes van amagar diversos objectes sota un vehicle, moment en el que van arribar les patrulles, que van trobar sota del cotxe indicat pel testimoni l'objecte metàl·lic (que van resultar ser unes tisores) i diverses claus i comandaments a distància de cotxe. Els agents van recollir la declaració del testimoni i van detenir els sospitosos.