La Guàrdia Civil ha comissat un total de 12 plantes de marihuana de grans dimensions en una casa del Solsonès. Segons informen fonts policials, a les vuit del matí del dijous 27 d'agost els efectius de la Guàrdia Civil van desplaçar-se fins al lloc i van comissar les plantes, que pesaven aproximadament 70 quilos, i estaven ubicades a un hivernacle situat al costat d'una casa de camp. Els agents van localitzar el propietari de la instal·lació, un veí del Solsonès de 35 anys, a qui s'atribueix un delicte contra la salut pública per cultiu i elaboració de drogues. El cos de la Guàrdia Civil ha obert diligències i les ha entregat al jutjat d'instrucció número 1 de Solsona.

Es dona el cas que fa poc que la Guàrdia Civil va comissar 215 plantes de marihuana que es cultivaven en una casa aïllada de la mateixa comarca. Va ser el 20 d'agost, quan efectius del cos van desplaçar-se fins al lloc arran d'una investigació que va començar a mitjan mes.

La Guàrdia Civil va tenir coneixement d'una possible plantació il·legal de marihuana en una finca de la zona. També van aconseguir localitzar-ne el propietari, un home de 30 anys i veí de la comarca, a qui s'atribueix un delicte contra la salut pública per cultiu i elaboració de drogues. Durant la inspecció, també van comissar material per al cultiu com ara làmpades i ventiladors.