Dues persones que havien quedat envoltades d'aigua amb el seu vehicle a la zona de la depuradora d'Avinyó, al Bages, van ser rescatades pels Bombers. L'avís es va rebre a les 04.34 hores i es van activar 8 dotacions terrestres amb efectius del GRAE, tant de muntanya com subaquàtics amb la barca. Els afectats van poder sortir del vehicle i es van refugiar en zona segura sobre una taula de pedra d'una zona de pícnic. Finalment van poder ser evacuats sans i estalvis amb la barca i van ser traslladats pel SEM a l'hospital.

L'episodi de pluges va ocasionar moltes incidències. Tot i que els danys pel temporal es van concetrar concentrat bàsicament a la comarca del Berguedà, també hi va haver emergències diverses en altres comarques.

Un dels casos és a Puig-reig, al Berguedà, on dissabte al matí un home va arribar a la seva finca i es va adonar que la riera s'havia endut el cavall que hi tenia. En aquest municipi, es va desbordar el canal i es va tancar la reclosa i i també es va desviar l'aigua. En altres punts del Berguedà, com Berga, Borredà, Cercs, Gironella i Casserres, també es van registar inundacions, segons informació facilitada pels Bombers.

A Cardona, a la comarca del Bages, també hi van intervenir els Bombers dissabte a la matinda quan van rebre l'avís d'una casa on hi havia entrat aigua i que el nivell havia arribat fins als 40 centímetres. Els Bombers hi van enviar tres dotacions per treure aigua i es va poder rebaixar el nivell. Va ser un dels vuit avisos per tema d'aigua que hi va haver a la comarca.

En total, els Bombers van rebre durant dissabte a la matinada un total de 286 avisos per les fortes tempestes anunciades per Protecció Civil, que van deixar més de 100 litres en punts del Ripollès, el Berguedà i Osona. En la majoria dels casos, els avisos eren deguts a baixos inundats i arbres caiguts per la força del vent.