Dues persones, una d'elles una nena de 10 anys, van resultar ferides de gravetat en un accident de trànsit aquest dilluns a la nit a la Catalana (C-37z), la carretera que va de Manresa al barri del Xup. Dos vehicles van xocar frontalment pocs metres després de la sortida de Manresa i un d'ells va acabar pujat sobre la barana lateral de la via, en una posició molt inestable i mig penjant sobre la via del tren, segons fonts dels Bombers. Per la seva banda, fonts de la Policia Local han informat que el conductor d'un dels turismes, M. A. M. de 32 anys i veí de Manresa, va quedar detingut en donar positiu per consum de benzodiazepines en el test de drogues. El turisme és un Volkswagen Golf.

Aquest conductor va resultar ferit amb pronòstic lleu mentre que dels cinc ocupants de l'altre vehicle -un Toyota Corolla-, la conductora va resultar ferida greu, així com també una menor de 10 anys. Els altres ocupants, de 40, 17 i 7 anys d'edat, van resultar ferits lleus. Tots van ser traslladats a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, amb l'expcepció de la menor de 10 anys que va ser trasllada a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. Tots els ocupants d'aquest vehicle són veïns d'Olesa de Montserrat amb l'excepció de l'home de 40 anys que és veí d'Igualada.

No va caldre excarcerar cap dels passatgers, segons les mateixes fonts. En l'accident també es va veure afectat un pal elèctric que hi ha en aquest punt de la carretera i es va haver d'avisar la companyia.

Accident de trànsit a la Catalana

Accident de trànsit a la Catalana

Es van activar tres dotacions dels Bombers, efectius del SEM, dels Mossos d'Esquadra i també de la Policia Local de Manresa.