Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns una dona de 33 anys d'edat, de nacionalitat espanyola i veïna de la Seu d'Urgell, com a presumpta autora d'un robatori a l'interior d'un domicili i també l'acusen d'un delicte de falsificació de document públic. Els fets van passar al mateix municipi.

Segons fonts policials, els fets van tenir lloc diumenge passat a la tarda en un apartament turístic de la capital alt-urgellenca, d'on presumptament la detinguda es van endur dos ordinadors portàtils, una tauleta electrònica, dues planxes per als cabells, una maleta, joies, roba i un DNI.

L'endemà, els agents de la policia catalana van tenir coneixement que una dona que havia estat usuària d'aquests habitatges havia venut joies en un establiment de compravenda d'objectes de la mateixa població i que per fer-ho la detinguda s'havia identificat amb el carnet d'identitat que havia estat sostret de l'apartament.

Amb els indicis recopilats, els investigadors dels Mossos d'Esquadra van detenir la presumpta autora dels fets, que, com a usuària d'aquests apartaments, hauria tingut accés a les claus per tal d'accedir-hi sense necessitat de forçar res. Posteriorment, els Mossos d'Esquadra van dur a terme una entrada i perquisició al domicili de l'arrestada, on es van recuperar la major part dels objectes que havien estat sostrets de l'apartament. A més a més, al domicili de la dona també se n'hi van intervenir preventivament d'altres de dubtosa procedència, per tal d'esbrinar el seu origen.

La investigació d'aquest cas continua oberta per tal d'esbrinar si la dona detinuda podria estar implicada en altres fets similars. La detinguda va passar ahir a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.