Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Berga, han detingut aquesta matinada dos homes de 43 i 31 anys, de nacionalitat marroquina i espanyola i veïns de Berga i l’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Els fets han succeït a les dues d’aquesta matinada, quan s’ha produït un robatori amb força a l’interior d’un domicili del carrer Castellar del Riu de Berga. Dos individus han forçat la porta d’accés amb una palanca i han accedit a l’interior mentre el propietari dormia.

La víctima s’ha despertat pels sorolls i els lladres, en detectar que els havien descobert, han aconseguit sostreure una cartera i han fugit corrents.

Immediatament s’ha muntat un dispositiu policial, juntament amb la Policia Local de Berga, per tal de localitzar els autors del fet.

Poca estona més tard, una patrulla dels mossos ha localitzat dos homes que coincidien plenament amb la descripció dels lladres. Després de breus indagacions han confirmat la seva implicació i els han detingut com a presumptes autors del robatori.

Els detinguts, que tenen antecedents, han passat avui mateix a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Berga.