La Policia Local de Manresa va detenir, la nit de divendres i amb poques hores de diferència, un home i una dona per dos casos de maltractaments en l'àmbit familiar i de la llar.

El divendres cap a 3/4 de 8 del vespre la Policia Local va rebre una trucada per una presumpta agressió d'un home a la seva parella que s'hauria produït a la plaça Bages. Un cop als llocs dels fets la dona, que estava acompanyada pel seu fill menor, va ratificar que havia estat agredida. Posteriorment el suposat agressor també va reconèixer els fets, amb la qual cosa es va procedir a la seva detenció.

A dona va ser traslladada a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa per fer una visita mèdica.

Posteriorment passada la mitjanit la Policia Local es va adreçar a un habitatge de la carretera de Vic per complimentar una pena de localització permanent a una persona. Quan va arribar al pis va obrir la porta la persona en qüestió, que presentava una ferida oberta al front. Va assegurar als agents que l'havia agredit la seva exparella, que conviu amb ell.

La dona, que també era a l'interior del domicili, va corroborar els fets i va ser detinguda. La víctima va ser traslladada a l'Hospital de Sant Joan de Déu perquè li curessin la ferida.