El conductor d'un tot-terreny ha mort en un xoc frontal a la C-62 a Santa Maria de Merlès, al Berguedà, aquest dilluns minuts després de les 7 del matí. La víctima és J.M.T, de 62 anys i veí de Prats de Lluçanès. L'accident ha tingut lloc al quilòmetre 24,5 de la via en direcció a Berga, quan un tot-terreny i un turisme han col·lidit frontalment per causes que s'estan investigant.

Com a conseqüència de l'accident, el conductor del tot-terreny ha mort i el conductor del turisme (que viatjava sol) ha resultat ferit molt greu i ha estat traslladat en helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, segons informació dels Bombers. Al tot-terreny també hi viatjaven tres ocupants més que han resultat ferits, un de caràcter menys greu i dos de lleus, i tots tres han estat traslladats a l’Hospital de Berga.

Arran de la incidència, que ha provocat el tall de la via en els dos sentits de la marxa, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La carretera ha estat tallada fins a les 10 del matí i s'han fet desviaments del trànsit per pistes rurals i carreteres secundàries.

Amb aquesta víctima, són 78 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.