La Policia Local de Manresa va detenir aquest dimarts un veí de Manresa, de 35 anys, per un delicte de resistència i desobediència greu al negar-se a posar-se la mascareta i a identificar-se quan els agents li van requerir.

La sala de comandament de Policia Local va rebre al voltant de les 14:45 hores una trucada informant que hi havia un grup de persones al Passeig consumint begudes alcohòliques, sense mantenir la distància de seguretat entre ells i la resta de vianants i sense fer ús de la mascareta.

A l'arribada dels agents al lloc indicat van localitzar un grup de 4 homes, tres es van col·locar ràpidament la mascareta i van seguir les instruccions dels agents perquè no es tornés a repetir la situació. Però el quart home va continuar negant-se a fer ús de la mascareta tot i que la portava penjada del coll. A més aquest home es va negar en tot moment a identificar-se als agents.

Els agents van denunciar administrativament a l'home per no portar mascareta i també per portar substàncies estupefaents que se li van trobar a una butxaca. Finalment aquesta persona va quedar detinguda per un delicte de resistència i desobediència greu.