Els propietaris de setze vehicles es van endur aquest dimarts una desagradable sorpresa a Navarcles en trobar-se punxades les rodes dels cotxes. L'autor dels fets seria un home que, poc abans, en va amenaçar un altre al bar Cal Met del mateix municipi.

Segons ha pogut saber Regió7, cap a les 7 de la tarda, a l'interior de l'establiment esmentat, un individu conegut al poble pels seus antecedents, es va encarar a un altre home i li va mostrar un ganivet. El propietari del local va defensar la víctima, que va resultar il·lesa, i van aconseguir fer fora de l'establiment l'agressor. Diverses dotacions dels Mossos es van personar al lloc dels fets, però aleshores l'home ja havia fugit. Més tard, l'amo del bar va descobrir que algú li havia punxat les quatre rodes del cotxe. I no va ser l'únic. Poc després van aparèixer 15 cotxes més amb els pneumàtics rebentats, tots ells a la zona del barri de Sant Bartomeu, a prop d'on es va produir el conflicte.

L'agressor és un home que va estar 9 anys ingressat a la presó, provinent de València, i que és instal·lat a Navarcles fa uns mesos.