Els agents dels Mossos van descobrir un total de 613 plantes en un domicili del Pont de Vilomara distribuïdes en 3 habitacions diferents en un escorcoll realitzat l'1 de maig del 2015, l'endemà de localitzar un cotxe ple de material destinat al cultiu de marihuana en un control rutinari a Monistrol de Montserrat.

A més de les plantes també s'hi van trobar importants quantitats de cabdells de marihuana preparats per a la seva distribució. En total es va confiscar un total de 45.900 grams bruts, dels quals 43.150 corresponien a plantes i branques amb cabdells i 2.750 només a cabdells, a més de llums, ventiladors i material de jardineria per al sel cultiu.

A més de la plantació del Pont de Vilomara, la trama també cultivava marihuana en un domicili de Palau-solità i Plegamans, on s'hi van localitzar 97 plantes, i a Polinyà, amb 30 plantes i multitud de testos preparats per al cultiu. En total la marihuana confiscada en els diferents domicilis dels membres de la trama ascendeix a més de 3 quilograms i mig, el que en aquella època podria tenir un valor de gairebé 17.000 euros. També es va localitzar cocaïna en domicilis però no es pot comprovar que anés destinada a la venda.