El motorista que va ferir tres persones a la cantonada entre el carrer de Casanova i el passeig de Pere III, acabava d'arrencar la moto, a la qual li va donar molt gas i intentava fer el cavallet -una cabriola que consisteix a aguantar la motocicleta només amb la roda posterior. Just en aquell moment, el pilot va perdre el control del vehicle, que va acabar estavellant-se contra la terrassa d'un establiment de la zona, segons van explicar fonts de l'Ajuntament de Manresa.

Es dona la circumstància, a més, que l'accident va tenir lloc en un punt restringit al trànsit rodat, en el qual és necessari disposar d'autorització per circular-hi i, a més a més, l'estacionament hi està prohibit. Tot i això, de moment el consistori no ha detallat si el vehicle que va acabar accidentant-se disposava d'aquesta autorització.

A part de les tres persones que hi havia a la terrassa i que van resultar ferides com a conseqüència de l'impacte, el mateix pilot de la motocicleta també va resultar ferit. Per a tots quatre, el diagnòstic va ser de ferides de caràcter lleu i, després de ser atesos al mateix lloc dels fets, tres d'ells, inclòs el motorista, van ser traslladats pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

L'altra persona que també va resultar ferida com a conseqüència d'aquest accident va rebre l'alta després de ser atesa per professionals sanitaris al mateix lloc on es van produir els fets.

L'accident, que va tenir lloc cap a les nou del vespre de dimecres passat, va despertar la curiositat de moltes persones que en aquell moment passaven per la zona, en ple rovell de l'ou de la capital del Bages.

Pel que fa als serveis d'emergències, fins al lloc de l'accident hi van acudir dues ambulàncies del SEM, que es van situar just davant del Casino, i també diverses patrulles de la Policia Local de Manresa.