L'Audiència de Barcelona jutjarà la setmana que ve un home acusat d'un delicte contra la salut pública, al qual van enxampar amb drogues a les instal·lacions de la Policia Local on havia anat a denunciar la pèrdua del passaport.

Segons ja va explicar en el seu moment Regió7, recollint la versió policial, els fets van passar el 29 de novembre del 2017 quan l'home va anar a la Policial Local de Manresa per denunciar la pèrdua del passaport. Allà, el personal de la Policia Local que el va atendre va posar les seves dades al sistema informàtic, que va alertar que l'home tenia prohibida l'entrada a l'espai Schengen. Arran de l'alerta, l'acusat va ser traslladat a les dependències de la Policia Nacional, on se'l va escorcollar i se li van trobar, segons diu la fiscalia, 75 comprimits d'èxtasi. Tot seguit es va procedir a la seva detenció i va ser traslladat i lliurat als Mossos d'Esquadra.

Per aquests fets, la fiscalia l'acusa d'un delicte contra la salut pública i demana que sigui condemnat a una pena de quatre anys de presó i una multa de 1.044 euros.