Els Bombers de la Generalitat van desallotjar els veïns d'un bloc de pisos de Navàs ahir al matí per un incendi a la planta baixa de l'edifici, que té un total de quatre plantes.

Segons van informar ahir fonts del cos d'emergències, que va enviar un total de tres dotacions al lloc dels fets, el foc es va declarar a dos quarts de nou del matí. L'incendi va tenir lloc als baixos del número 18 del carrer de Torroella.

Sempre segons les mateixes fonts, aquest incendi va estar provocat per una rentadora i va afectar la cuina de la planta baixa de l'edifici, que en aquell moment estava buida.

De manera preventiva, els Bombers van desallotjar les persones que es trobaven a la resta de pisos de l'edifici, les quals van poder tornar a casa seva a quarts de 10 del matí, un cop els Bombers van haver extingit el foc, les flames del qual van arribar a veure's des de l'exterior a través d'una finestra, per la qual sortia un intens fum de color negre.

Tot i l'incident i el fet que s'haguessin de desallotjar els veïns que en aquells moments es trobaven en els diferents habitatges de l'immoble, no hi va haver cap persona ferida.