Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes com a presumptes autors de diversos furts en aparcaments de supermercats en diferents punts de Catalunya, entre els quals Martorell i Esparreguera. Se'ls acusa de set delictes de furt, estafes bancàries i de pertinença a grup criminal.

El 30 de setembre es van detenir tres acusats, de nacionalitats cubana i peruana, de 30, 33 i 37 anys i veïns de Barcelona, Cornellà de Llobregat i l'Hospitalet de Llobregat. L'endemà van detenir un home de nacionalitat índia, de 45 anys i veí de Barcelona com a presumpte autor d'un delicte de receptació.

La investigació es va iniciar a l'agost, quan a la comissaria de Martorell van detectar un increment de delictes de furt en els quals algú del grup distreia la víctima mentre un altre membre aprofitava el descuit i accedia al vehicle per emportar-se la bossa de mà, habitualment en aparcaments propers a supermercats.

Posteriorment, els autors dels furts utilitzaven les targetes de crèdit sostretes per comprar il·lícitament begudes alcohòliques en diferents comerços, i després les revenien a un supermercat de Barcelona.