Els Mossos d'Esquadra han detingut, aquest dimarts al migdia, un home que presumptament ha ferit una dona amb arma blanca i ha començat a perseguir un home -que seria parella de la ferida- amb un ganivet pel centre de Manresa. Segons han explicat fonts policials, els serveis d'emergències han rebut l'avís d'un home que explicava que un altre havia agredit a la seva parella, que s'hauria pogut refugiar a les galeries de la Caixa, entre el passeig de Pere III i el carrer Pompeu Fabra, i que l'estava perseguint amb un ganivet pel centre de la ciutat.

Arran de l'avís i la perillositat de la situació, s'han activat sis dotacions dels Mossos d'Esquadra i una de la Policia Local que finalment han pogut aturar i detenir l'home a la plaça de Sant Domènec. Segons les fonts, l'home es mostrava molt agressiu i ha hagut de ser reduit per diversos agents. A més, quan el reduien ha intentat autolesionar-se amb una ampolla de vidre i també ha ferit un dels agents dels Mossos d'Esquadra.

L'home finalment ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra, per presumptes delictes de lesions, atemptat a l'autoritat i amenaces.