La Policia Local va detenir divendres a la nit tres menors, tots tres de 15 anys i tots tres veïns de Manresa, a qui s'investiga per presumpte robatori amb força.

Segons fonts policials, els fets van passar als voltants de les 10, quan una veïna va trucar al 092 per comunicar que havia vist tres joves accedir a la terrassa del centre cívic Selves i Carner. Les patrulles van desplaçar-se fins al lloc i van trobar una porta forçada, despatxos regirats i tres joves amagats amb tres motxilles amb material del centre: un estetoscopi, nou termòmetres, cinc assecadors de cabell, 13 agulles clíniques, 8 ampolles de gel hidroalcohòlic i una caixa de guants.

Descoberta robant en una botiga

D'altra banda, una dona va ser detinguda després que presumptament hagués sostret diverses peces de roba en una botiga del car-rer Guimerà de Manresa valorades en 88 euros. La dona hauria fugit donant un cop de peu i llançant objectes a una treballadora de la botiga que l'hauria sorprès. Quan la Policia Local va arribar al lloc, la dona que va acabar detinguda era retinguda per un vigilant municipal de Castellbell.