La Policia Local de Manresa ha detingut aquest dimecres a quarts de tres de la matinada un home de 33 anys i veí de la capital del Bages, per agredir a dues dones. Una era la parella i l'altra, la seva germana.

Segons explica la policia manresana, una trucada va informar el 092 que a un dels carrers del barri de Vic Remei hi havia dues dones amb una criatura, descalces, plorant i demanant auxili.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, les dues dones els van explicar que havien estat agredides i que el presumpte autor de les lesions era la parella d'una i el germà de l'altra. La companya de l'agressor, una noia de 18 anys, tenia un cop fort al cap i presentava inflamació evident. A més, es queixava de dolor en una cama i tenia dificultats per caminar. La germana de l'infractor, de 27 anys, mostrava diverses esgarrapades sagnants a tots dos braços.

Els agents van sol·licitar una ambulància que va traslladar les dues dones a l'Hospital de Sant Joan de Déu i van detenir el presumpte autor dels fets.