La Policia Local de Manresa va detenir aquest dimecres dos homes, de 41 i 48 anys i de la mateixa família, per agredir per separat i en poques hores de diferència la mateixa dona, una jove de 23 anys. Un dels arrestats era l'home de la noia i l'altre, un parent directe.

Segons explica la policia manresana, la primera detenció va tenir lloc a 1/4 d'1 de la nit, a les portes de Sant Joan de Déu. Responsables de l'hospital van alertar el 092 que estaven atenent una dona, que hauria estat agredida amb arma blanca i que deia que l'agressor era fora esperant-la. La víctima tenia un tall en un braç i se li va haver de practicar punts de sutura. A més, també presentava lesions en forma d'esgarrapades al coll i al pit. Segons va explicar, era a casa seva quan un parent del seu home la va agredir amb un ganivet en mig d'una discussió per temes familiars. Els agents van verificar que el presumpte agressor - un veí de Manresa de 48 anys- era a la porta de l'hospital i van procedir a la detenció.

A la nit, el marit també l'hauria agredit

La segona detenció es va produir a quarts de 6 del matí, quan una patrulla passava pel barri de la Sagrada Família i va ser requerida per una dona que demanava auxili al carrer i que va resultar ser la mateixa que havia estat atesa a Sant Joan de Déu hores abans. Ara, però, tenia noves lesions, amb un canell molt inflamat i que semblava trencat, i noves esgarrapades a la cara i contusions a un ull.

La dona va relatar que en aquesta ocasió havia estat agredida pel seu home i que ella havia marxat de casa espantada. Els agents van procedir a la detenció del marit, un veí de Manresa de 41 anys, a qui s'investiga per un presumpte delicte de violència habitual a l'àmbit familiar.