Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir, cap a tres quarts de tres del migdia, un home que presumptament va ferir una dona amb arma blanca i va començar a perseguir un home -que seria parella de la ferida- amb un ganivet pels carrers del centre de Manresa.

Segons van explicar fonts policials, els serveis d'emergències van rebre l'avís d'un home que explicava que un altre havia agredit la seva parella, que s'hauria pogut refugiar a les galeries de la Caixa, entre el passeig de Pere III i el car-rer Pompeu Fabra, i que l'estava perseguint amb un ganivet pel centre de la ciutat.

Arran d'aquest avís i de la perillositat de la situació, es van activar sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, que van tenir el suport d'una patrulla de la Policia Local i que finalment van poder aturar i detenir l'home a la plaça de Sant Domènec.

Segons les fonts, l'home es mostrava molt agressiu i va haver de ser reduït per diversos agents abans de ser detingut. A més, expliquen fonts policials, mentre l'estaven reduint l'home va intentar autolesionar-se amb una ampolla de vidre i també va ferir un dels agents dels Mossos d'Esquadra.

L'home finalment va ser detingut pels Mossos d'Esquadra, acusat de ser el presumpte autor dels delictes de lesions, atemptat a l'autoritat i amenaces.