La Policia Local ha detingut un jove, de 16 anys, acusat d'un delicte de robatori amb força. Els fets van tenir lloc la matinada del dissabte, quan una dotació de la policia que patrullava pel centre històric va veure que dos joves estaven forçant la porta d'un comerç al carrer del Cos. Els nois es van escapar, però minuts després una altra patrulla va sorprendre un dels joves quan intentava forçar la porta d'un altre establiment, al passatge dels 4 cantons, el qual, tot i que va intentar fugir, va poder ser detingut per agents de la policia local.

En quant a intervencions relacionades amb les restriccions imposades com a conseqüència de la covid-19, durant el cap de setmana s'ha instruït un total de 21 actes per diverses infraccions: dissabte es va intervenir en un club esportiu de la ciutat que havia convocat diverses competicions internes i que van aplegar més de 100 persones al recinte.

Tant divendres com dissabte s'han dissolt diversos botellons: al Parc de Puigterrà, a la zona de Concòrdia, a la zona del Passeig, a la plaça de la Pau, a la plaça Porxada, al Passatge Trieta, a les pistes del Passatge Jover i al Raval de Manresa.