L'incendi d'un camió ha provocat problemes de circulació a la carretera C-15 al seu pas per la Pobla de Claramunt, a l'Anoia. L'incident ha tingut lloc a les 7.38 h al quilòmetre 41 de la via en direcció a Vilafranca del Penedès, quan s'ha encès el semiremolc del camió. El conductor del camió ha resultat ferit il·lès, segons fonts del Servei Català de Trànsit.

Els Mossos han tallat completament la carretera al trànsit durant mitja hora i després s'ha obert un dels carrils per donar pas alternatiu. A les 9 del matí, però, encara hi havia fins a 6 quilòmetres de retencions en els dos sentits de la marxa. Posteriorment s'ha hagut de tornar a tallar la via a Capellades per retirar el vehicle cremat, i el trànsit s'ha desviat cap a la B-224. Cap a les 3 de la tarda, la situació a la carretera ha quedat normalitzada.

Cap a les 11 del matí hi havia quatre tres dels Bombers treballant al lloc dels fets. Segons informació del cos, s'han hagut de canviar les rodes del remolc per poder-lo moure cap a una zona apartada de la carretera i allà s'ha seguit remullant la part del vehicle més afectada, que encara té algun punt calent.