Un intern de la presó de Lledoners s'enfronta a una petició de vuit anys de presó per part de la fiscalia per traficar amb droga al mateix centre penitenciari. A la cel·la del pres s'hi va trobar droga valorada en gairebé 500 euros.

Segons consta en l'escrit d'acusació de la fiscalia, la nit de l'11 de desembre del 2017 es va sorprendre l'acusat amb un total de 8,25 grams d'heroïna, amb un valor al mercat negre de 474,21 euros, a més de 0,3 grams de resina de cànnabis, en una quantitat, en aquest cas, valorada en 1,71 euros.

Tota aquesta droga, segons el ministeri públic, es va trobar en una cel·la que en aquella data només ocupava l'acusat, al mòdul 8 de la presó de Lledoners.

El fiscal assegura que el reclús tenia «ànim de lucrar-se amb la venda» d'aquesta droga, motiu pel qual l'acusa d'un delicte de tràfic de drogues que causen un greu dany a la salut pública comès en establiment penitenciari.

A part de la petició de vuit anys de presó, el ministeri públic també demana que al processat se li imposi una multa de 1.200 euros, i que en cas d'impagament compleixi una pena accessòria de sis mesos de presó.

El judici per aquest cas està previst que se celebri dimecres de la setmana que ve a l'Audència Provincial de Barcelona.