El Fons de Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD) va celebrar ahir l'acord que condemna per malversació l'expresident de l'entitat i també exalcade de Santa Margarida de Montbui Teo Romero. A més a més, en boca del seu president Isidre Pineda, el fons va reivindicar que la «cooperació és segura i que no ha d'haver-hi espai per a la corrupció, ni en el món de la cooperació ni en la política en general».

A més a més, Pineda també es va mostrar satisfet per la condemna que preveu l'acord entre les parts i pel fet que Romero «reconegui els fets i restitueixi» els aproximadament 35.000 euros de l'entitat dedicada a la cooperació i al desenvolupament que va gastar de forma indeguda quan n'era el seu president.

A més a més, Pineda també considera que la sentència contra l'exbatlle anoienc posa de manifest la transparència en la gestió dels diners públics que «són de tots».

L'acord determina dos anys de presó per a Romero, que no haurà de complir, encara que inicialment el FCCD demanava que la condemna a presó fos de set anys.