Un jove de 21 anys de nacionalitat espanyola amb antecedents i veí d'Igualada va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació aquest passat dimarts.

Els fets van tenir lloc a les 13 h del mateix 3 de novembre, un home va intentar sostreure diferents productes d'un establiment alimentari del centre d'Igualada. En veure's sorprès pels treballadors, el lladre va treure un tornavís de la butxaca i va intentar punxar i amenaçar els treballadors. Tot i això, ningú va resultar ferit.

L'individu, en veure que no podia aconseguir el seu botí i que se li estava complicant el robatori, va fugir corrents de l'establiment. Ràpidament, els mossos van muntar un operatiu de recerca i gràcies a la col·laboració dels treballadors van tenir suficients indicis per identificar-lo, segons expliquen els Mossos d'Esquadra en un comunicat.

Poc instants després, una patrulla de paisà el va localitzar en un carrer d'Igualada. L'home va quedar detingut pel robatori amb violència i intimidació. El detingut va passar el 4 de novembre a disposició del jutjat i va decretar el seu ingrés a presó.