Els bombers han trobat, aquest matí el cos sense vida del boletaire de 77 anys i veí d'Igualada que Igualadadimarts va desparèixer a l'Alt Urgell

Segons han informat fonts dels bombers, a les 11.13 hores aproximadament, han localitzat l'home de 77 anys i veí d'Igualada que es buscava des de la tarda de dimarts, 3 de novembre, quan collia bolets en una zona boscosa a Ossera, al municipi de la Vansa i Fórnols, a l'Alt Urgell.

Aquest matí, s'ha afegit a la recerca l'helicòpter dels Bombers de la Generalitat El barranc està al final de la pista forestal a on s'havia trobat algun indici de què hagués passat per aquest lloc.

Segons han informat fonts dels Bombers, a hores d'ara encara estan fent tasques de rescat del cos i, per la seva part, els Mossos d'Esquadra estan fent les gestions judicials corresponents.

El dispositiu que ha actuat avui ha estat format per uns 50 efectius dels diferents cossos: dels Bombers, amb una dotació dels GRAE i 2 del Grup Caní de Recerca; dels Mossos d'Esquadra, amb 2 unitat canina; del cos d'Agents Rurals; de Protecció Civil, amb 1 unitat canina; i 11 voluntaris.