Els Mossos d'Esquadra investiguen la immobiliària CIFA Corredor Inmobiliario de Manresa després que entre el 2019 i el 2020 hagin rebut 12 denúncies de comunitats de veïns i particulars per estafa i apropiació indeguda contra l'empresa. El jutge ja ha citat, el 15 de desembre, una de les comunitats denunciants.

Tot i que la quantitat global de l'import que els responsables de l'empresa s'haurien quedat de forma indeguda no ha transcendit, tan sols amb 4 de les 12 denúncies, la xifra supera els 50.000 euros. Els imports presumptament apropiats varien en cada comunitat, des d'alguns centenars d'euros fins a 30.000 euros en el més elevat. Fonts d'una altra comunitat expliquen que en el seu cas els falten 9.000 euros. Des de feia temps, diuen que havien de fer unes obres, però el responsable de CIFA els feia passar amb raons, i quan van accedir als comptes van detectar-hi retirades de diners i una transferència a un desconegut, i també es van trobar amb rebuts impagats.

L'oficina de l'empresa és a la cantonada entre els carrers Barcelona i Poeta Mistral però està tancada des de fa unes setmanes.

Els afectats han creat una pàgina a Facebook per tal de trobar altres comunitats afectades i que denunciïn el seu cas.