Un home acusat de clavar una ganivetada a un altre en el marc d'una disputa per un hort ha acceptat una condemna de dos anys de presó. Tot i això, l'ara ja condemnat S. P. G. evitarà la seva entrada a un centre penitenciari amb la condició que no delinqueixi en els propers dos anys.

Segons els fets provats que consten en la sentència, a la qual ha tingut accés Regió7, la víctima i l'acusat van mantenir una picabaralla per l'ús d'un hort situat a la zona del carrer Viladordis de Manresa.

En el marc d'aquesta discussió entre els dos homes, en un moment donat, S. P. G. va treure una navalla i la va clavar a l'abdomen de l'altre home. Arran de la ganivetada, la víctima tenia ferides a la zona de l'abdomen que, a més d'una primera atenció mèdica, també va obligar a fer-li una intervenció quirúrgica de neteja. A més a més, la víctima també tenia erosions nasals arran de l'agressió. Segons consta en la sentència, aquests fets van tenir lloc el 25 d'agost del 2018, al voltant de les 11 del matí.

D'altra banda, en el marc de la baralla entre els dos homes, l'acusat també va resultar amb erosions facials i nasals i amb un hematoma a la mà, si bé la víctima ha estat absolta per la seva participació en aquesta disputa per l'ús d'una zona de conreu a la capital del Bages.

A part de la condemna a dos anys de presó, l'acusat no es podrà acostar a menys de 500 metres de la víctima ni tampoc als llocs que aquesta freqüenti, com el domicili o la feina, durant un període de tres anys.

L'ara ja declarat culpable també ha acceptat indemnitzar la víctima de l'apunyalament amb 9.000 euros i a més amés s'haurà de fer càrrec de les costes processals, encara que no de les despeses de l'acusació particular d'aquest cas.

La sentència l'ha dictada per conformitat entre les diferents parts el jutjat penal número 2 de Manresa.