La Policia Local de Manresa va detenir aquest dijous a la tarda un home que presumptament havia clavat un cop de puny i també havia trencat un plat al cap de la seva parella. Els fets van passar en un domicili de la capital del Bages.

L'home, que té 48 anys i és veí de Manresa, està imputat per un presumpte delicte de violència dins de l'àmbit familiar, segons va informar ahir la Policia Local de la capital del Bages.

Segons les mateixes fonts, els fets, que van acabar amb la detenció de l'individu, van ocórrer a quarts de set de la tarda de dijous, quan una patrulla del cos policial que passava per la zona de les Bases de Manresa va ser aturada per una menor. La menor els va explicar que el seu pare estava picant la seva mare a casa, molt a prop del lloc on es trobaven.

Arran d'aquest avís, la patrulla de la Policia Local es va adreçar al domicili en qüestió i allà hi van trobar una dona de 49 anys que estava plorant i a qui també li sagnava el cap.

La dona va explicar als agents que havia discutit amb la seva parella i que, enmig de l'esmentada discussió, l'home li havia donat un cop de puny i també li havia trencat un plat al cap.

Els agents van entrar al domicili i van detenir l'home, alhora que també van avisar una ambulància, que va traslladar la dona ferida al CAP Bages perquè els professionals sanitaris l'atenguessin per les diferents ferides que presentava arran del cop de puny i també del trencament del plat sobre el seu cap.