La Guàrdia Civil va intervenir aquest dimecres a la tarda un total de 17.575 euros a la duana de la Farga de Moles, a les Valls de Valira.

Segons va explicar el cos policial, aquests fets van tenir lloc aquest dimecres al voltant de les set de la tarda, quan els agents de l'Institut Armat van escorcollar de forma minuciosa el vehicle d'un individu de 43 anys i de nacionalitat espanyola que en aquell moment passava per aquest punt proper a la frontera entre Catalu-nya i Andorra.

En el marc d'aquest escorcoll, els agents van trobar els diners a l'interior de la seva jaqueta, concretament a dins de dos sobres, un total de 18.575 euros. Un cop verificada la quantitat de diners que havien trobat, els efectius policials van aixecar una acta per una infracció de la normativa sobre blanqueig de capitals. Tot seguit, l'individu va poder continuar el seu viatge amb un total de 1.000 euros en concepte de «mínim de supervivència».

La resta de diners que portava l'home en el moment de l'escorcoll van quedar dipositats a la duana de la Farga de Moles, a disposició de la Comissió per a la Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya.