Un total de vehicles es van veure implicats en un accident de trànsit múltiple aquest dilluns al matí al terme municipal de Castellolí, a l'autovia A-2, en el qual van resultar ferides amb un pronòstic lleu un total de dues persones, segons van informar ahir al matí fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

Segones les mateixes fonts, la topada múltiple entre els cinc vehicles va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les vuit del matí al punt quilomètric 559 en direcció a Barcelona.

Arran d'aquest accident es va haver de tallar un carril de l'autovia en sentit a la capital catalana, fet que va provocar retencions a primer hora del matí.

Un ferit a l aC-25, a Calonge

Una persona va resultar ferida lleu, segons fonts van informar fonts dels Bombers de la Generalitat, en un accident de trànsit ahir al matí a la C-25 a l'alçada de Calonge de Segarra, a l'Anoia. El vehicle amb què viatjava va sortir de la via al quilòmetre 103 en direcció a Manresa, per causes que es desconeixen, a les 7:39h. L'únic ocupant del turisme va ser atès per personal del SEM i va ser traslladat a l'Hospital d'Igualada amb ferides lleus. Es van activar dues dotacions dels bombers.